Een vastgoedinvestering in het buitenland vereist een specifieke kennis van de markt en de lokale wetgeving. MOMO estates is een Belgische onderneming met meerdere jaren ervaring in de vastgoedsector en projectontwikkeling. U leest in dit artikel hoe wij onze missie waar maken om buitenlands vastgoed zo beschikbaar mogelijk te maken in België. Ontdek onze expertise voor uw vastgoedinvestering in het buitenland.

Wie is MOMO estates?

MOMO estates is een team van ervaren experten in de Belgische vastgoedsector. Wij bundelen een expertise in diverse gebieden zoals grondaankoop, vergunningsaanvraag, ontwikkeling en verkoop met een interne financiering die ons onafhankelijk maakt van banken.

MOMO estates: een drempelverlagende aanpak bij buitenlandse vastgoedinvesteringen

Onze aanpak is erop gericht dat het voor u als investeerder administratief en taalkundig amper verschil maakt of u een appartement koopt in België of in het buitenland. Kortom, elk contact én alle administratie verloopt in het Nederlands. U geniet van de beste service, verleend door Belgische raadspersonen zoals advocaten, notarissen en boekhouders.

U koopt buitenlands vastgoed van een Belgische onderneming

MOMO estates onderwerpt elk vastgoed aan een grondige kwaliteitstoets. Daarna kopen wij het vastgoed dankzij onze lokale contacten aan erg scherpe prijzen. We maken het verhuur-klaar en verkopen het door aan mensen die op zoek zijn naar een solide investering in buitenlands vastgoed.

MOMO estates biedt een oplossing voor de pijnpunten van Belgisch vastgoed

Belgen willen met de aankoop van vastgoed rendement op vermogen creëren met een direct huurrendement en een meerwaardecreatie. De Belgische vastgoedmarkt werkt in die zin als een beperking. Enerzijds zijn de vastgoedprijzen gevoelig gestegen, anderzijds wordt een gunstig huurrendement creëren steeds moeilijker. Dat is in onder andere Nederland en Duitsland niet het geval. België is een kopersmarkt, onze buurlanden échte huurdersmarkten. U bereikt er de ideale huurder met:

  • een stabiel inkomen en zijn correcte betalers
  • de wens om lange periodes te huren
  • respect voor huurpanden
  • MOMO estates biedt u met andere woorden een effectieve oplossing als u op een doordachte manier uw vastgoedportfolio wil diversifiëren, of als u op zoek bent naar een waardevaste investering met kapitaalzekerheid. Ook na uw aankoop kunt u met al uw vragen terecht bij uw lokale beheerder. Zo is uw buitenlandse investering niet alleen solide, maar ook zorgeloos. Wenst u meer informatie? Contacteer ons!

    nl_NLDutch