In de wereld van investeringen is het vinden van mogelijkheden om je vermogen te laten groeien en tegelijkertijd belastingen te minimaliseren een uitdaging. Voor Thomas VDL, een ervaren investeerder uit Antwerpen, was dit echter een persoonlijke missie. Hij wilde niet alleen op korte termijn rendement behalen, maar ook op lange termijn voordelen voor zijn erfgenamen veiligstellen. Daarom besloot hij een rijwoning in Terneuzen te kopen, via MOMO Estates, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van Nederlandse vastgoedinvesteringen aan Belgische investeerders. In dit blogartikel zullen we met Thomas spreken over zijn beweegredenen, zijn ervaringen, zijn keuze voor Nederland en of hij het opnieuw zou doen.

Vraag: Hallo Thomas, bedankt dat je de tijd neemt voor dit interview. Kun je ons vertellen wat je heeft geïnspireerd om een ervaren investeerder te worden en waarom je altijd op zoek bent naar mogelijkheden om je vermogen te laten groeien?

Thomas: Natuurlijk! Mijn inspiratie komt eigenlijk van mijn grootvader. Hij was altijd bezig met investeringen en liet me op jonge leeftijd al zien hoe belangrijk het is om slim met je geld om te gaan. Hij leerde me over het potentieel van vastgoedinvesteringen en hoe ze op de lange termijn financiële stabiliteit kunnen bieden. Die waarden zijn altijd bij me gebleven en hebben me gedreven om te streven naar financiële groei, niet alleen voor mezelf, maar ook voor de toekomstige generaties van mijn familie.

“Mijn opa leerde me over het potentieel van vastgoedinvesteringen en hoe ze op de lange termijn financiële stabiliteit kunnen bieden.”

Vraag: Interessant, Thomas. Nu je hebt geïnvesteerd in een rijwoning in Terneuzen via MOMO Estates, kunnen we wat meer te weten komen over je ervaring? Hoe was het aankoopproces en hoe voelde het om eigenaar te worden van een Nederlands vastgoed?

Thomas: Het aankoopproces verliep buitengewoon soepel. Het team van MOMO Estates was zeer professioneel en begeleidde me stap voor stap door het hele proces. Ze hielpen me de juiste investering te vinden die aansloot bij mijn behoeften en doelen. Toen ik uiteindelijk de eigenaar werd van de rijwoning in Terneuzen, voelde het als een mijlpaal. Het was opwindend om te weten dat ik nu een tastbaar stukje vastgoed bezit in een bloeiende regio. Het gaf me een gevoel van voldoening en vertrouwen in mijn beslissing.

“Het team van MOMO Estates was zeer professioneel en begeleidde me stap voor stap door het hele proces. Ze hielpen me de juiste investering te vinden die aansloot bij mijn behoeften en doelen.”

Vraag: Geweldig om te horen dat het aankoopproces goed is verlopen, Thomas. Kun je ons meer vertellen over waarom je specifiek voor Nederland hebt gekozen en waarom de regio Terneuzen jouw interesse heeft gewekt?

Thomas: Ik heb voor Nederland gekozen vanwege de aantrekkelijke mogelijkheden die de vastgoedmarkt daar biedt. Het rendement op investeringen in Nederland is aanzienlijk hoger dan in België, en dat was zeker een belangrijke factor voor mij. Bovendien zijn er in Nederland interessante belastingvoordelen en successieopties die ervoor zorgen dat mijn investeringen op lange termijn veiliggesteld zijn voor mijn erfgenamen. Wat betreft Terneuzen, het is een strategische locatie met veel economische activiteit. Ik geloof sterk in de groeipotentie van deze regio en wilde graag deel uitmaken van de ontwikkeling die daar plaatsvindt.

“Ik heb voor Nederland gekozen vanwege de aantrekkelijke mogelijkheden die de vastgoedmarkt daar biedt. Het rendement op investeringen in Nederland is aanzienlijk hoger dan in België, en dat was zeker een belangrijke factor voor mij.”

Vraag: Tot slot, Thomas, zou je opnieuw investeren via MOMO Estates en waarom?

Thomas: Absoluut! Ik zou zonder twijfel opnieuw investeren via MOMO Estates. Hun expertise en professionaliteit hebben me echt overtuigd. Het is geruststellend om te weten dat ik kan vertrouwen op een betrouwbare partner die mijn behoeften begrijpt en me de beste investeringsmogelijkheden biedt. Mijn huidige investering in Terneuzen heeft al goede resultaten opgeleverd en ik ben ervan overtuigd dat dit op lange termijn zal blijven groeien. Bovendien waardeer ik het belastingvoordeel dat MOMO Estates me biedt, waardoor ik mijn Nederlands vastgoed in de toekomst voordelig kan schenken. Het is een win-winsituatie voor mij en mijn erfgenamen.

“Het is een win-winsituatie voor mij en mijn erfgenamen.”

Het inspirerende verhaal van Thomas VDL benadrukt de voordelen van het investeren in Nederlands vastgoed via MOMO Estates. Zijn ervaring, onderbouwd met persoonlijke details en anekdotes, getuigt van het succes en de tevredenheid die hij heeft behaald. Als ervaren investeerder koos Thomas bewust voor Nederland vanwege de aantrekkelijke rendementen en belastingvoordelen. Met de ondersteuning van MOMO Estates wist hij een rijwoning in Terneuzen te verwerven, die niet alleen op korte termijn rendement oplevert, maar ook op lange termijn voordelen voor zijn erfgenamen veiligstelt. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw vastgoedinvesteringen in Nederland, neem dan zeker contact op met MOMO Estates. Hun toegewijde team staat klaar om u te begeleiden op uw weg naar succesvolle investeringen en een financieel veilige toekomst.

 

nl_NLDutch