investeren in Nederlands vastgoed

MOMO Estates Owners Club

We heten u van harte welkom bij de MOMO Estates Owners Club! Deze exclusieve club is zorgvuldig ontworpen om gewaardeerde klanten zoals u een bevoorrechte toegang te geven tot ons productportfolio.

Waarom lid worden van de MOMO Estates Owners Club?

Als lid van de Owners Club van MOMO Estates geniet u van verschillende voordelen. U ontvangt als eerste de uitzonderlijke mogelijkheid om vastgoedaanbiedingen één week eerder te verkennen dan het grote publiek. Dit geeft u een solide voorsprong bij het veiligstellen van toplocaties voordat deze voor anderen beschikbaar zijn. Bovendien krijgt u altijd een ‘last call’ optie, waardoor u voorrang geniet om deze exclusieve mogelijkheden te overwegen en erop in te gaan.

N
Uitnodigingen voor exclusieve evenementen

Sluit u aan bij ons voor netwerkevenementen, voorbezichtigingen van panden en informatieve seminars georganiseerd door experts uit de branche.

N
Toegewijde persoonlijke ondersteuning

Ons team van ervaren vastgoedprofessionals staat klaar om u persoonlijk advies en ondersteuning te bieden tijdens uw investeringsreis.

N
Insider-updates

Blijf op de hoogte van de nieuwste markttrends, nieuwe vastgoedprojecten en investeringskansen via onze exclusieve nieuwsbrieven en communicatiekanalen.

N
Voorrangstoegang tot diensten

Profiteer van voorrangstoegang tot diensten zoals vastgoedbeheer, huurassistentie en dergelijke meer.

Klantenevent: Oesterpluk in November

Op 17 november organiseert Momo Estates een oesterpluk.

Op vrijdag 17 november hebben we een speciale Oesterpluk georganiseerd voor de leden van de MOMO Estates Owners Club, als viering van onze succesvolle samenwerking. Met de aanwezigheid van 63 enthousiaste eigenaars was het een groot succes. We hebben samen een fantastische dag ervaren, gevuld met de fijnste oesters en zeevruchten. Bekijk deze video om een indruk van de dag te krijgen.

Herbeleef het event met deze video!

Sluit je aan bij meer dan +300 klanten.

Inschrijven referral programma.

Krijg korting en deel voordelen met uw vrienden!

Wij willen u bedanken voor uw beslissing om een woning van MOMO Estates aan te kopen. We waarderen uw vertrouwen en zijn trots om dit voor u te hebben gerealiseerd en dat u nu kan genieten van de vooropgestelde maandelijkse huuropbrengsten.

Na een interne analyse stellen wij vast dat bijna de helft van onze klanten opnieuw investeert of vrienden en kennissen doorverwijst naar MOMO Estates.

Om dit positieve momentum te benutten, willen we graag ons MOMO Estates Owners Referral Program onder de aandacht brengen!

Inschrijven

    “45% van onze klanten investeert terug binnen de 2 jaar. Al het vastgoed is reeds verhuurd bij verkoop, wat leidt tot duidelijke en zekere rendementen en bijgevolg tevreden klanten.”

    Arnaud Delattre
    Bestuurder MOMO estates
    nl_NLDutch