Voor drukke professionals kan het laten groeien van hun vermogen een uitdaging zijn. Het vinden van de juiste investering met een hoog rendement en tegelijkertijd het beheer ervan in goede banen leiden, kan een tijdrovende taak zijn. We spraken met Laura Jacobsen, een succesvolle professional uit Brugge, over haar ervaringen met MOMO Estates en waarom ze heeft gekozen voor een vastgoedinvestering in Nederland. Laura besloot in 2022 om te investeren in een rijwoning in Terneuzen, een prachtige regio in Nederland die bekend staat om zijn gunstige vastgoedmarkt. De woning is verhuurd voor €1.650 per maand, wat resulteert in een bruto rendement van 5,90%. 

MOMO Estates: Goedemiddag, Laura! We zijn verheugd om met jou te praten over jouw ervaring als klant bij MOMO Estates. Laten we meteen van start gaan. Waarom heb je besloten om een vastgoedinvestering te doen en waarom heb je gekozen voor MOMO Estates?

Laura: Goedemiddag! Bedankt voor de mogelijkheid om mijn verhaal te delen. Als drukke professional was ik op zoek naar een manier om mijn vermogen te laten groeien zonder extra stress en tijdverlies. Vastgoed leek me een goede optie, maar ik had simpelweg niet genoeg tijd om het beheer zelf te doen. Toen ik hoorde van de zorgeloze beheerservice die MOMO Estates biedt, wist ik dat dit de perfecte oplossing voor mij was. Het idee dat ik kon investeren in vastgoed en tegelijkertijd mijn tijd kon besteden aan andere belangrijke zaken, sprak me enorm aan.

“Als drukke professional was ik op zoek naar een manier om mijn vermogen te laten groeien zonder extra stress en tijdverlies.”

MOMO Estates: Dat begrijpen we volkomen. Het is belangrijk om de balans te vinden tussen het laten groeien van je vermogen en het behouden van vrije tijd. Vertel ons eens over jouw ervaring met MOMO Estates. Hoe verliep het proces van begin tot eind?

Laura: Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring met MOMO Estates buitengewoon positief was. Vanaf het allereerste contactmoment voelde ik me gehoord en begrepen. Het team nam de tijd om naar mijn behoeften en doelen te luisteren, en ze gaven me deskundig advies bij elke stap van het proces. Het aankoopproces verliep vlot en gestructureerd. Ik hoefde me geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp, omdat MOMO Estates alles voor me regelde. Dat was een enorme opluchting en gaf me de gemoedsrust die ik zocht.

“Ik hoefde me geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp, omdat MOMO Estates alles voor me regelde.”

MOMO Estates: Geweldig om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad! Naast de zorgeloze beheerservice, wat trok je nog meer aan in de vastgoedinvesteringen die MOMO Estates aanbiedt? En waarom heb je gekozen voor een investering in Nederland?

Laura: Naast het zorgeloze beheer was het rendement dat MOMO Estates kon bieden een grote aantrekkingskracht voor mij. Ik was op zoek naar een investering die mijn vermogen zou laten groeien, en het hoge rendement dat ze kunnen aanbieden, was indrukwekkend. Bovendien had ik gehoord van de belastingvoordelen die verbonden zijn aan het investeren in Nederlands vastgoed. Dit aspect sprak me enorm aan, omdat het me in staat stelt om in de toekomst mijn vastgoed voordelig te schenken en zo belastingen te besparen. Het leek me een win-win situatie.

“Het hoge rendement dat ze kunnen aanbieden, was indrukwekkend.”

MOMO Estates: Dat klinkt inderdaad als een verstandige keuze. Tot slot, Laura, zou je opnieuw investeren met MOMO Estates?

Laura: Absoluut! Ik ben zeer tevreden met mijn investering en de service die MOMO Estates heeft geleverd. Het hele proces is soepel verlopen en heeft me veel tijd en stress bespaard. De zorgeloze beheerservice heeft ervoor gezorgd dat ik me kon focussen op andere aspecten van mijn leven, terwijl mijn investering rendement opleverde. Ik zou het zeker opnieuw doen en zou MOMO Estates aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner bij vastgoedinvesteringen.

“Het hele proces is soepel verlopen en heeft me veel tijd en stress bespaard.”

MOMO Estates: Dank je wel, Laura, voor het delen van jouw ervaring en je vertrouwen in MOMO Estates. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan jouw succesvolle vastgoedinvestering. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw willen investeren, staan we altijd voor je klaar.

Laura: Bedankt! Het was een genoegen om mijn verhaal te delen. Jullie hebben echt een geweldige service en ik waardeer jullie professionaliteit. Tot de volgende keer!

“Jullie hebben echt een geweldige service en ik waardeer jullie professionaliteit.”

Voor drukke professionals zoals Laura biedt MOMO Estates de ideale oplossing: hoogrenderende vastgoedinvesteringen met zorgeloos beheer. Door het uitbesteden van het beheer aan MOMO Estates kunnen investeerders zich concentreren op andere aspecten van hun leven, terwijl ze tegelijkertijd hun vermogen laten groeien. Met een bewezen staat van dienst en een toegewijd team is MOMO Estates de betrouwbare partner waarop investeerders kunnen vertrouwen.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je vermogen te laten groeien zonder extra stress en tijdverlies, overweeg dan een vastgoedinvestering met MOMO Estates. Ontdek de voordelen van zorgeloos beheer en geniet van meer tijd voor jezelf. Neem vandaag nog contact op met MOMO Estates en begin je reis naar financiële groei en gemoedsrust.

nl_NLDutch