Maak kennis met Sophie DP, een natuurliefhebber uit Brussel, die haar investeringsavontuur begon met MOMO Estates. In dit interview ontdek je waarom Sophie heeft gekozen voor MOMO Estates, haar ervaringen als klant en waarom ze enthousiast is over haar investering in een renovatieproject in Terneuzen. Ze was op zoek naar duurzame investeringsdoelen die zowel haar financiële als ecologische ambities kon waarmaken.

MOMO Estates: Goedemiddag, Sophie! We waarderen het dat je de tijd neemt om met ons te praten. Laten we meteen beginnen. Wat heeft jou ertoe gebracht om te investeren in een renovatieproject via MOMO Estates?

Sophie: Goedemiddag! Het is mijn genoegen om hier te zijn. Voor mij was het belangrijk om een investering te doen die niet alleen financieel rendabel was, maar ook in lijn lag met mijn waarden van duurzaamheid en behoud van natuurlijk gebied. Toen ik hoorde dat MOMO Estates renovatieprojecten aanbood, waarbij bestaande woningen werden opgeknapt in plaats van nieuwe bouwgrond in te nemen, was ik meteen geïnteresseerd.

“Voor mij was het belangrijk om een investering te doen die niet alleen financieel rendabel was, maar ook in lijn lag met mijn waarden van duurzaamheid en behoud van natuurlijk gebied.”

MOMO Estates: Dat klinkt fantastisch, Sophie. Kun je ons meer vertellen over jouw ervaring tot nu toe met MOMO Estates?

Sophie: Natuurlijk! Mijn ervaring met MOMO Estates is buitengewoon positief geweest. Het MOMO Estates-team heeft me vanaf het begin uitstekend begeleid. Ze begrepen mijn wensen en behoeften als duurzame investeerder en hebben me geholpen bij het vinden van een renovatieproject dat aan mijn criteria voldeed. Ze hebben me ook inzicht gegeven in het hele renovatieproces en ervoor gezorgd dat ik goed op de hoogte was van de voortgang van het project. Het was een zeer transparante en bevredigende ervaring.

“Ze begrepen mijn wensen en behoeften als duurzame investeerder en hebben me geholpen bij het vinden van een renovatieproject dat aan mijn criteria voldeed.”

MOMO Estates: Dat is geweldig om te horen, Sophie. Waar heb je nog meer geïnvesteerd naast je renovatieproject via MOMO Estates?

Sophie: Naast mijn investering via MOMO Estates heb ik ook geïnvesteerd duurzame energieprojecten, zoals zonnepanelen op mijn eigen woning. Duurzaamheid is een belangrijk aspect van mijn investeringsstrategie, en ik ben blij dat MOMO Estates ook die focus heeft. Het feit dat ze de woning die ik via hen heb gekocht hebben voorzien van zonnepanelen was een grote bonus voor mij.

“Het feit dat ze de woning die ik via hen heb gekocht hebben voorzien van zonnepanelen was een grote bonus voor mij.”

MOMO Estates: Begrijpelijk, Sophie. Waarom heb je specifiek gekozen voor investeren in Nederlandse vastgoedmarkten?

Sophie: Nederland staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering van duurzaamheid en milieubescherming. Het land heeft ambitieuze doelen op het gebied van hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. Dit maakte het voor mij een aantrekkelijke bestemming om in vastgoed te investeren, vooral omdat MOMO Estates zich ook richt op duurzame renovatieprojecten. Het was een natuurlijke keuze voor mij om mijn investeringen te richten op Nederland.

“Nederland staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering van duurzaamheid en milieubescherming.”

MOMO Estates: Geweldig, Sophie. Zou je opnieuw investeren met MOMO Estates en waarom?

Sophie: Absoluut! Ik zou zonder twijfel opnieuw investeren met MOMO Estates. Hun toewijding aan duurzaamheid en renovatieprojecten sluit perfect aan bij mijn investeringsstrategie. Bovendien is hun professionele en transparante aanpak ongeëvenaard. Ik voel me vol vertrouwen en gemoedsrust bij het investeren met MOMO Estates, en ik ben ervan overtuigd dat mijn investeringen bij hen op de lange termijn succesvol zullen zijn.

“Hun toewijding aan duurzaamheid en renovatieprojecten sluit perfect aan bij mijn investeringsstrategie.”

MOMO Estates: Bedankt, Sophie, voor het delen van jouw ervaringen en inzichten met ons. We zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen en dat je tevreden bent met jouw investering bij MOMO Estates.

Sophie: Het was mijn plezier. Ik waardeer de mogelijkheid om mijn ervaringen te delen. Ik wil het hele team van MOMO Estates bedanken voor hun uitstekende service en hun inzet voor duurzaamheid. Ik kijk ernaar uit om mijn investering voort te zetten en samen met MOMO Estates te blijven werken aan een duurzame toekomst.

De ervaring van Sophie De Vries illustreert hoe MOMO Estates investeerders de mogelijkheid biedt om te investeren in renovatieprojecten die duurzaamheid en rendement combineren. Met een focus op ecologische investeringen en transparantie stelt MOMO Estates investeerders in staat om hun waarden en financiële doelen te realiseren. Als je geïnteresseerd bent in duurzaam investeren in Nederlandse vastgoedmarkten, neem dan contact op met MOMO Estates voor meer informatie en persoonlijk advies.

nl_NLDutch