investeren in Nederlands vastgoed

Investeren in cohousing voor knelpuntberoepen

Maak kennis met een baanbrekende investeringsmogelijkheid in de vastgoedsector. Wij bieden u een unieke kans om te investeren in cohousing-projecten die speciaal zijn ontworpen voor werknemers in knelpuntberoepen. Deze investering combineert een topbezettingsgraad met dynamische regio’s. Direct financieel voordeel met lange termijn meerwaarde.

 

N
€ 1.700 voor een 4 slaapkamer woning
N
Weinig tot geen leegstand
N
Extra fiscale voordelen

Tal van financiële voordelen

De haven van Gent-Terneuzen is een bruisend economisch centrum dat voortdurend vakmensen zoals lassers, loodgieters, ingenieurs, machinisten en elektriciens nodig heeft. Deze knelpuntberoepen kennen een aanhoudende vraag, wat zorgt voor een gegarandeerde huurdersmarkt.

Deze professionals, vaak afkomstig uit verschillende delen van België, zoeken kwalitatieve en betaalbare woonoplossingen tijdens de werkweek. Onze cohousing-projecten bieden hen een ideale thuisbasis. Bovendien zijn deze woningen zeer aantrekkelijk voor expats in gelijkaardige beroepen, die vaak voor langere perioden in België verblijven.

N
1. Lange termijn groei

De voortdurende vraag in deze sectoren zorgt voor langdurige huurovereenkomsten en groei in huurprijzen

N
2. Fiscale voordelen

Investeerders kunnen profiteren van fiscale voordelen en aftrekposten gekoppeld aan vastgoedinvesteringen.

N
3. Minimale leegstand

De constante vraag naar deze beroepen zorgt voor minimale leegstand en een stabiele stroom van huurinkomsten.

N
4. Hoger rendement per woning:

Met cohousing verhuurt u aan meerdere huurders per woning, wat leidt tot een hoger totaal huurinkomen dan traditionele verhuur.

N
5. Stabiliteit

Gezien de strategische ligging bij de haven van Gent en de constante vraag naar deze beroepen, is uw investering bestand tegen economische schommelingen.

Download de brochure

Ontdek hoe wij jou tot 50% meer huuropbrengsten bieden.

MOMO estates is dé referentie in België om in buitenlands vastgoed te investeren. We helpen u graag verder met onze brochure waar u alle informatie kan terugvinden.

  Succesconcept met trackrecord van 5 jaar.

   

  +250 woningen

  Verkocht

  +750

  maandelijkse huurders

  <1% leegstand

  over 5 jaar

  Verhoogde Vraag: De aantrekkelijkheid van cohousing voor professionals in knelpuntberoepen, die vaak flexibele en kosteneffectieve woonoplossingen zoeken, zorgt voor een aanhoudende en groeiende vraag, wat bijdraagt aan het vermogen om hogere huren te vragen en te ontvangen.

  Maximalisatie van Inkomsten: Door individuele kamers of secties te verhuren, kan de totale huursom de som van een enkele huurprijs overstijgen, wat leidt tot een aanzienlijke verhoging van uw jaarlijkse inkomsten uit het vastgoed.

  investeren in buurlanden

  Hoger rendement per woning door cohousing

  Een van de meest aantrekkelijke financiële voordelen van investeren in cohousing is het potentieel voor een hoger rendement per woning. In tegenstelling tot de traditionele verhuur, waarbij één persoon of familie de volledige huurprijs voor een woning betaalt, maakt cohousing het mogelijk om de ruimte te optimaliseren door meerdere huurders te accommoderen. Dit betekent dat u als investeerder de kans krijgt om het totale huurinkomen te verhogen. Dit is niet alleen financieel voordelig door de verdeling van de kosten over meerdere huurders, maar het verhoogt ook de efficiëntie van uw vastgoedbeheer. Bovendien, door de sterke vraag naar betaalbare woonruimtes van professionals in knelpuntberoepen, biedt cohousing een consistent en concurrerend huurinkomen dat traditionele verhuurmodellen overtreft. Met cohousing investeert u slim en maximaliseert u de winstgevendheid van elke vierkante meter van uw vastgoed.

  Efficiënt Ruimtegebruik: Cohousing stimuleert een efficiënt gebruik van de beschikbare woonruimte, waarbij gemeenschappelijke ruimtes zoals keukens en woonkamers worden gedeeld. Dit resulteert in een hogere huurdichtheid per vierkante meter, wat bijdraagt aan de algehele rendabiliteit van de investering.

  Investeer volledig zorgeloos dankzij verhuur- en beheerservice.

  Als investeerder geniet u van een zorgeloze ervaring. MOMO Estates neemt alle aspecten van de renovatie, het verhuurklaar maken en het aanbrengen van de verhuurcontracten met bedrijven op zich. Dit betekent minder hoofdbrekens voor u en een efficiënter beheer van uw investering. U heeft steeds een vast aanspreekpunt om u verder te helpen met uw investering.

  investeren in buurlanden

  Ons investeringsaanbod

  Nederland Cohousing

  tot 6,32%

  Focus op regio Zeeland

  • Hoogste rendement
  • Lage aankoopkosten
  • Grootste vraag

  België Cohousing

  tot 5,00%

  Focus op regio havengebied Gent

  • Uitstekend rendement
  • Extra fiscale voordelen voor vennootschappen
  • Groeiende markt

  “45% van onze klanten investeert terug binnen de 2 jaar. Al het vastgoed is reeds verhuurd bij verkoop, wat leidt tot duidelijke en zekere rendementen en bijgevolg tevreden klanten.”

  Arnaud Delattre
  Bestuurder MOMO estates

  Klaar voor meer informatie? Laat hier weten hoe we u verder kunnen helpen.

   

  Vul het onderstaande formulier

   Vul het onderstaande formulier

    Vul het onderstaande formulier

     Blijf op de hoogte via WhatsApp

     Vul het onderstaande formulier

      nl_NLDutch