Welkom bij MOMO estates.
We stellen ons graag even voor.

 

ARNAUD, MANAGING PARTNER

“Duurzaam renderende investeringen aanbieden is de core van MOMO estates”

Als managing partner is Arnaud verantwoordelijk voor het lange termijn succes van zowel MOMO estates als onze klanten.

+300

tevreden klanten

+500

verkochte panden

4

actieve landen

Een vastgoedinvestering in het buitenland vereist een specifieke kennis van de markt en de lokale wetgeving. MOMO estates is een Belgische onderneming met meerdere jaren ervaring in de vastgoedsector en projectontwikkeling. Het is onze missie om buitenlands vastgoed zo beschikbaar mogelijk te maken in België.

MOMO estates is een team van ervaren experten in de Belgische vastgoedsector. Wij bundelen een expertise in diverse gebieden zoals grondaankoop, vergunningsaanvraag, ontwikkeling en verkoop met een interne financiering die ons onafhankelijk maakt van banken.

RODRIGUE, SALES MANAGER EAST

“Klantentevredenheid is onze topprioriteit. Heldere communicatie en enkel beloven wat we kunnen waarmaken, zorgt voor tevreden klanten”

Rodrigue is eindverantwoordelijke voor de klanten in de regio Brussel en Antwerpen. Zelf beschikt hij over doorgedreven fiscale expertise en een passie voor vastgoed.

MELANIE, CUSTOMER SERVICE

“Dankzij onze schaalvoordelen kunnen we mooie huur- en beheersovereenkomsten afsluiten die je als particuliere investeerder nauwelijks kan onderhandelen.”

Melanie volgt het dagdagelijks beheer op en beantwoordt de vragen van onze investeerders. Ze verzorgt verder het contact met de verschillende notarissen en aannemers.

EDGAR, MARKETING MANAGER

“Door een transparante communicatie bouwen we aan een langetermijnrelatie met al onze klanten”

Edgar is de brug tussen ons aanbod en potentiële investeerders. Dankzij zijn creativiteit brengt hij ons renderend aanbod op een boeiende manier tot bij de eindklant.

BRUNO, SALES MANAGER WEST

“Naast investeringsadvies begeleiden we onze klanten ook fiscaal en praktisch. Als uw adviseur brengen we samen met u alles tot een goed einde.

Bruno is eindverantwoordelijke voor onze klanten in de regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Hij heeft een ruime expertise opgebouwd in Belgisch vastgoed.

U bent steeds welkom op onze kantoren. Graag op afspraak, we zijn vaak in het buitenland.

Kantoor Gent

Kantoor Terneuzen

Klaar voor meer informatie? Laat hier weten hoe we u verder kunnen helpen.

 

Vul het onderstaande formulier

  Vul het onderstaande formulier

   Vul het onderstaande formulier

    Blijf op de hoogte via WhatsApp

    Vul het onderstaande formulier

     Als eerste de nieuwste panden zien?

     Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

      nl_NLDutch