Past investeren in vastgoed in Nederland of Duitsland in uw beleggingsportefeuille? In dit artikel leest u wie vooral baat heeft bij een buitenlandse investering en waarom. Wie zijn de klanten van MOMO estates?

Een buitenlandse investering als alternatief voor een spaarboekje

Bent u op zoek naar een alternatief voor de aanhoudend lage spaarrente? Terecht, want u verliest jaar na jaar koopkracht. Vastgoed is een waardevaste investering die u bovendien kapitaalzekerheid biedt. Investeren in vastgoed in het buitenland biedt u de mogelijkheid om van de voordelen van een vastgoedinvestering te genieten, zonder dat u al uw spaargeld moet investeren in duur Belgisch vastgoed.

Investeren in vastgoed in het buitenland als diversificatie van uw portefeuille

Bent u een doorwinterde investeerder met een bestaande vastgoedportfolio in België? Dan is het interessant om uw opties voor investeringen in het buitenland meer in detail te bekijken. Buitenlands vastgoed biedt u niet alleen de mogelijkheid tot risicospreiding, maar ook toegang tot vastgoedmarkten met lagere aankoopprijzen en gunstiger verhuuromstandigheden.

Investeren in Duits of Nederlands vastgoed is investeren in groeipolen

Mits u voor de juiste regio’s opteert, is een Nederlandse of Duitse vastgoedinvestering een waardevaste belegging in economische groeipolen. Bovendien staan beide landen geboekstaafd als echte huurdersmarkten. Zo koopt u vastgoed aan een gevoelig lagere instapprijs dan wat u in België zou betalen, met een hoger rendement. Uw huurinkomsten zijn verzekerd, net als de financiële stabiliteit.

MOMO estates heeft als missie om buitenlands vastgoed zo beschikbaar mogelijk te maken in België. Dat doen we met een doordacht aanbod en een team van experten die u in uw eigen taal verder helpen. Wij werken onafhankelijk van banken en garanderen een blijvende opvolging van uw buitenlandse investering door een lokale beheerder.

Wenst u graag meer informatie? Contacteer ons!

nl_NLDutch