investeren in Nederlands vastgoed

Investeer met 50% meer huuropbrengsten.

Dankzij verhuur aan havenbedrijven rond de North Sea Port.

Rond de North Sea Port heerst er een structureel tekort aan huurwoningen. Dankzij onze huurcontracten met lokale havenbedrijven die op zoek zijn naar huisvesting voor hun medewerkers investeert u zorgeloos én met 50% méér huuropbrengsten. Zo ontvangt u tot 6,14% bruto huuropbrengsten.

3 unieke voordelen

 1. Aankoopprijs

De gemiddelde aankoopprijs rond de North Sea Port ligt 15% lager dan elders.

 1. Zorgeloosheid

Verhuur aan bedrijven verloopt zorgelozer en professioneler.

 1. Rendement

Dankzij verhuur aan havenbedrijven haalt u tot 50% meer rendement.

Investeren in Roeselare vanaf €174.900

Een structureel tekort aan huurwoningen dankzij langdurige groei.

De North Sea Port is een fusie tussen de zeehavens van Gent, Terneuzen en Vlissingen. Op 1 januari 2018 werd de fusieovereenkomst tussen deze havens getekend. De North Sea Port strekt zich uit over meer dan 60 kilometer, 9.100 hectare en twee landen: België en Nederland.

De voorbije jaren is er ongelofelijk veel geïnvesteerd rond de North Sea Port. Dit zorgde naast veel nieuwe jobs en werkgelegenheid ook voor een structureel tekort aan huurwoningen voor de vele nieuwe expats en arbeiders. Dit vormt een buitenkans om in te investeren!

Van de ruim 9.000 hectare die North Sea Port groot is, heeft het momenteel zo’n 1000 hectare vrij voor ontwikkeling. Niet alleen de 550 bestaande bedrijven kunnen zo uitbreiden, maar ook nieuwe bedrijven kunnen zich er vestigen.

Een volledig nieuwe sluis als motor van de groei.

Met de komst van de Nieuwe Sluis kunnen grotere zeeschepen tot aan de haven van Gent varen dankzij het Kanaal Gent-Terneuzen. Ook neemt de capaciteit van de sluizen toe, waardoor de wachttijd voor binnenvaartschepen afneemt.

De Nieuwe Sluis gaat zorgen voor een betere toegang en vlottere doorstroming vanaf de Westerschelde over Terneuzen naar het Kanaal van Gent en verder. Daardoor zorgt de Nieuwe Sluis voor nieuwe economische activiteiten in zowel de Zeeuws-Vlaamse als de Vlaamse regio. Dit komt de werkgelegenheid sterk ten goede.

investeren in buurlanden
investeren in buurlanden

Het grote voordeel: tot 50% meer huuropbengsten.

Waarom betalen de havenbedrijven tot 50% meer huur?

Veel bedrijven bekijken dit rationeel en logisch. Het brengt hen veel meer op om een werknemer aan te nemen en hem huisvesting te bieden dan om dit helemaal niet te doen. Daarom betalen ze met plezier wat meer. De kost van een fabriek die niet of op halve kracht moet draaien is vele malen groter dan een hogere huurprijs en continuïteit.

Bovendien is er ook weinig keuze. Expats en arbeiders kopen zelf geen vastgoed als ze maar 2-3 jaar ter plaatse blijven. Huren is vaak de enige optie, maar als tijdelijke werkkracht vangen ze vaak bot op de particuliere markt. De bedrijven zijn daarom genoodzaakt zelf deze woningen te voorzien en betalen daar graag wat meer voor. Bijgevolg geniet u als investeerder tot 50% meer huuropbrengsten op uw investering!

De extra voordelen van verhuur aan bedrijven:

 • U hoeft zelf geen huurders te zoeken.
 • U hebt geen last van wanbetaling.
 • U hoeft zelf niet in te staan voor dagdagelijks onderhoud.
 • U hebt meer controle dan bij een particuliere huurder.
 • U kan eenvoudig en professioneel indexeren.
investeren in buurlanden
investeren in buurlanden

Toplocaties om in te investeren.

Het gebied rond de Gentse zeehaven is en blijft een waardevolle locatie.

De komende jaren zal de vraag naar kwalitatief vastgoed rond de Gentse Haven enkel nog maar toenemen. Door te toenemende werkgelegenheid en het stagnerende aanbod investeert u hier ook zeer rendabel op lange termijn. Alles wat op 30 minuten rijden ligt van grote havenbedrijven komt in aanmerking voor de interessante huurcontracten.

MOMO Estates heeft een portfolio aan verhuurde panden in deze regio waar u in kan investeren. Neem contact op om een overzicht te ontvangen.

Wat mag u verwachten? Een voorbeeldinvestering:

Een pas gerenoveerde en ruime 3-slaapkamerwoning regio Eeklo. Naast een absoluut toprendement van 5,14% bruto per jaar kan u hier ook rekenen op mooi meerwaardepotentieel. Dankzij de huurcontracten aan havenbedrijven haalt u voor deze woning een extra hoog rendement.

 

 • Tot 50% meer huuropbrengsten dankzij verhuur aan havenbedrijven
 • €1.400 maandelijkse huuropbrengst = 5,14% bruto huurrendement
 • Structureel tekort aan huurwoningen zorgt voor langdurige meerwaarde
 • Totaalrenovatie met hoogwaardige materialen (energielabel B, 148 kWh/m² jaar)
 • Zorgeloos beheer en huuropvolging door professionele partij ter plaatse
 • Aankoopprijs: €299.950 voor deze ruime 3-slaapkamerwoning
investeren in buurlanden
investeren in buurlanden

Meer weten? Download de brochure “Investeren in vastgoed rond de North Sea Port.

U kan hieronder het formulier invullen om de brochure te downloaden. In de brochure krijgt u meer informatie over het investeren in vastgoed rond de North Sea Port.

“45% van onze klanten investeert terug binnen de 2 jaar. Al het vastgoed is reeds verhuurd bij verkoop, wat leidt tot duidelijke en zekere rendementen en bijgevolg tevreden klanten.”

Arnaud Delattre
Bestuurder MOMO estates

Klaar voor meer informatie? Laat hier weten hoe we u verder kunnen helpen.

 

Vul het onderstaande formulier

  Vul het onderstaande formulier

   Vul het onderstaande formulier

    Blijf op de hoogte via WhatsApp

    Vul het onderstaande formulier

     Als eerste de nieuwste panden zien?

     Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

      nl_NLDutch